Taimse toitumise tervisemõjud

Rootsi onkoloogia vanemarst David Stenholtz, kes on tuntud täistaimse toitumise eestkõneleja ja ühingu “Arstid tuleviku heaks” juht, peab 13. augustil Tallinnas loengu teemal “Täistaimse toitumise tervisemõjud”.

"Julgustan kõiki toituma võimalikult taimsete terviktoitude keskselt. Soovitused süüa täiesti või peaaegu täielikult taimselt on aidanud viia südame-veresoonkonna haiguste taandumiseni. Ükski muu toitumisviis pole andnud selliseid tulemusi,” ütles Stenholz kevadel ajakirjale Vegan antud intervjuus.

Tallinna loengus tuleb juttu sellest, milliseid eelised pakub tervisele täistaimne toitumine ning mida silmas pidada, et vegantoitumine oleks tervislik. 

AEG: 13. august kell 11-13
KOHT: BLISSi Konverentsikeskus, Mustamäe tee 17, Tallinn (www.bli.ee)

Sissepääs tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

NB! Loeng on inglise keeles!

 

Äripäev
08. August 2017, 12:49

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi