Palmiste: Imeplaastrid on pettus

Veresoonte kirurg Vernika Palmiste hoiatab oma facebooki lehel Dr Veronika Palmiste veenilaiendite raviks mõeldud imeplaastrite eest.

"Jällegi on aeg selleks postituseks. Kui eelmine aasta oli tegemist pealemääritava geeliga, mis lubas ära võtta kõik veenilaiendid peaaegu et üleöö, siis seekord on välja ilmunud imelised plaastrid. Kuna tegemist on sellise asjaga, mida tavapärane meditsiin ei soosi, siis saada seda imevahendit on võimalik ainult anonüümsest postimüügist!
Juba on esimesed "ohvrid" minu vastuvõtul ning postkastis - veenilaiendid on alles ja raha läinud! Inimesed on päris pahased, et ma pole nei...d hoiatanud.
Nüüd siis selgitus: veenilaiendid jalgadel on jätkuvalt päriliku eelsoodumusega sidekoenõrkushaigus, mida ei ole võimalik ravida harjutuste, plaastrite, geelide ega ka tablettidega. Sellistel "imeravimitel" on alati proosaline põhjus, miks neid saab ainult turustada läbi postimüügi - me oleme selle juba eelmine aasta Varicofixiga läbi teinud, plaastrid veenilaiendite vastu on samasugune petuskeem.
Ära lase ennast petta - alati võid enne sellise ostu tegemist küsida üle minu käest või oma perearstilt!"

Vaata ka teisi postitusi

Äripäev
17. August 2016, 10:42

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi