Kopli ja Pelguranna piiril uus apteek

Uus apteek.
Uus apteek.Foto: Andrei Ozdoba
Kolmapäeval avati Põhja-Tallinnas Tööstuse 101 valminud Rimi supermarketiga samas majas ka BENU apteek. Varem asus seal Säästumarket.

“Meie Tööstuse tänava apteegi sortiment on koostatud ennekõike mõeldes just ümbruskonna elanikele,” lausus BENU Apteekide juht Kaidi Kelt. Avaras müügisaalis on riiulitel kõrvuti käsimüügiravimitega lihtsasti leitavad kõik kodusesse apteeki vajaliku, sh plaastrid ja muud haavahooldustooted ning desinfitseerimis- ja kaitsevahendid.

Ravimite kõrval on uues BENU apteegis ka lai valik ilu- ja hooldustooteid ja toidulisandid. Samuti leiab sealt vahendeid  lemmiklooma tervise eest hooldamiseks, sealhulgas puukide ja putukate tõrjeks.

 

Äripäev
04. August 2016, 15:27

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi