RAADIO: Kas sõeluuringud aitavad haigust märgata?

Saates esinesid (istuvad vasakult): Made Bambus, Taisi Kõiv ja Vahur Valvere. Seisab saatejuht Kadi Heinsalu
Saates esinesid (istuvad vasakult): Made Bambus, Taisi Kõiv ja Vahur Valvere. Seisab saatejuht Kadi HeinsaluFoto: Meditsiiniuudised
Eestis tehakse ravikindlustatud inimestele 3 vähiennetuse sõeluuringut, mida paraku kasutatakse oodatust vähem. Uurisime Terviseuudiste raadiosaates, miks see nii on ja mis tagajärjed sellel võivad olla.

Neljapäeval 25. novembril kl 13:00 Äripäeva raadios eetris  olnud saates palusime teemat avada haigekassa esmatasandi osakonna peaspetsialistil Made Bambusel, avalike suhete ja terviseedenduse osakonna spetsialistil Taisi Kõivul ja regionaalhaigla onkoloogia-hematoloogiakliiniku juhatajal onkoloog Vahur Valverel.

Äripäev
24. October 2018, 12:03

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi