Odavam gripivaktsiin on saadaval. Mis see maksab?

Tallinna hinnalt soodsaim LTKH nakkuskliinik on hinnakirja lisanud käesoleva hooaja traditsioonilise gripivaktsiini Influvaci. Uue koostisega vaktsiin lisandub oktoobri keskelt. Hea uudis on see, et esimese vaktsiini hind on odavnenud.

Influvaciga vaktsineerimine maksab LTKH Merimetsas asuvas nakkuskliinikus 6 eurot - võrdluseks, eelmisel hooajal maksis gripivaktsiin rohkem, 8 eurot. 

Influvac on 3-valentne gripivaktsiin, mis kaitseb kahe A-gripiviiruse alatüübi ja ühe B-alatüübi vastu.

Hiljemalt oktoobri keskel lisandub uus 4-valentne gripivaktsiin Vaxigriptetra, mille hind hakkab nakkuskliinikus olema mõnevõrra kallim, kuid täpne hind selgub oktoobri keskel. See-eest kaitseb see veel ühe B-gripiviiruse alatüübi vastu.

Äripäev
26. September 2017, 09:11

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi