Hambaarst Ivanov: minu tegevusloaga on kõik korras

Hambaarst Kristo Ivanov.
Hambaarst Kristo Ivanov.Foto: Postimees
Nordic Hambakliiniku peaarst, ka patsientilehtedes regulaarselt nõu andev Kristo Ivanov lükkab ümber süüdistused, nagu ei omaks ta tegevusluba.

Tuntud hambaarstil Ivanovil on pärast Tartu ülikooli lõpetamist tegevusluba, mille väljastas talle 2007. aastal terviseamet nagu kõikidele noortele arstidele, kirjutab portaal naine24.

Eesti Ekspressis sel nädalal ilmunud artikkel väitis aga vastupidist, justkui töötaks tuntud hambaarst illegaalselt. See lugu tugines 4 aasta tagusele juurdlusele, mis käib selle üle, et FHK Kliinik OÜ, mis toona tegutses Foorumi keskuses, oli saanud küll terviseameti heakskiidu ruumidele, kuid ametliku loa lõpliku vormistamiseni jäänud ajavahemikul tegutseti justkui lõplikku paberit omamata.

Kliiniku majandusaasta aruannetest nähtub, et toona maksis kliinik ka korrektselt Eesti riigile makse, samuti tegutsesid kliinikus arstilitsentsi omavad doktorid. Terviseametilt saadud päringu vastusena pole antud ajaperioodil esitanud ka ükski patsient kliiniku ega arstide tegevuse kohta kaebust, kinnitab Kristo Ivanov.

Ekspressis kirjutati ka ettevõtte arvel olnud 27 000 euro külmutamisest. Selle kohta märgib Ivanov, et kõrgema astme kohus ehk ringkonnakohus on selle otsuse kuulutanud tühiseks, samuti on ka arest tühistatud ning edasikaebamisele ei kuulu.

 

 

Äripäev
18. August 2017, 12:59

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi