Raadiosse lisandus veel üks tervisesaade

Kuku raadiosse lisandus veel üks tervisesaade ja tervisesaateid saab kuulata ka netiraadiost.

Reedel, 3. veebruaril, oli Kuku raadio eetris esimene “Patsiendiminutite” saade, kus arutati Ülikooli Perearstikeskuse tohtri Anneli Rätsepaga, kuidas e-konsultatsioon võiks lühendada eriarstiabi järjekordi ja parandada ravikvaliteeti.

Saade hakkab eetris olema igal reedel pärast kella 10 uudiseid. Kui Teil on häid mõtteid ja ettepanekuid, mis teemasid võiksime saates käsitleda, andke mulle märku e-maili aadressil info@patsiendid.ee või postitage mõtteid meie Facebooki küljele. Esimest raadiosaadet saab kuulata SIIT

Patsientidele suunatuid saateid saab kuulata ka internetiraadio vahendusel, kus saateid juhib Katrin Karisma. Neid saateid saab kuulata SIIT Järgmise saate külaline on terviseameti nõunik ja epidemioloog Kuulo Kutsar ning juttu tuleb vaktsineerimisest. 

Samuti teatab Eesti Patsientide Liit, et Tervisekaardi partnerite nimekirja on lisandunud Dermtest, mille tarkvara võimaldab murettekitavat sünnimärki kontrollida kiiresti lähimas partner-kliinikus. Tervisekaardi omanikule on protseduur 10% soodsam. Loe pikemalt SIIT

 

 

Äripäev
06. March 2017, 13:06
Vaata EST või RUS arhiivi