Räämas maja asemele tuleb moodne erakliinik

Kolmapäeval paigaldati nurgakivi Kotka Tervisemajale, millest saab moodne erameditsiinikeskus, mis ühendab erinevate kliinikute kompetentsi ja pühendumuse terviklikuks raviteenuseks.

Kotka Tervisemaja asutaja Raul Niin selgitas, et Kotka Tervisemajas hakkavad tööle parimad Eesti arstid ja meditsiinipersonal, kes lähtuvad enda töös patsiendi vajadustest, kõrgest raviteenuse kvaliteedist ja võimalikest kaasaegsetest uuendustest, mis aitavad teenuste kvaliteeti ja ravivõimalusi uuele tasemele viia.

Kotka Tervisemaja luuakse endise Tallinna Teeninduskooli Kotka tänaval asunud õppekompleksi asemele.Seni oli seal üsna räämas hoone, mis viimase aasta jooksul on koos kõrvalasuvate hoonetega ilusaks renoveeritud.

Kotka Tervisemaja arhitektid on Ra Luhse ja sisekujunduse on teinud Gruuv Arhitektid. Ehitajaks Kaamos Ehitus.

Kotka Tervisemaja prognoositud avamisaeg on 2017. aasta jaanuaris. 

“Kotka Tervisemaja eesmärk on pakkuda kõrgel tasemel raviteenust nii Eesti inimestele kui ka tõusta Baltimaade ja Läänemere-äärsete riikide raviturismi tõmbekeskuseks,” rõhutas Niin. Ta lisas, et Kotka Tervisemaja kliinikud on orienteeritud uue põlvkonna meditsiinisüsteemi arendamisele ehk üheskoos pakutakse multi-distiplinaarset raviteenust, kus kõik eriarstid vaatavad ka enda valdkonnast kaugemale ning on valmis nii igapäevatöös kui ka meditsiini arengu jaoks kasutusele võtma uudseid innovaatilisi lähenemisvõimalusi.

Niin tõi esile, et praeguse seisuga hakkavad Kotka Tervisemajas raviteenust osutama Niine Nahakliinik ja Niine Esteetikakliinik, dr Jüri Kullamaa plastikakirurgia kliinik, mille enamik patsientidest on juba praegu välisriikidest ning kelle eestvedamisel raviturismi osakaal kindlasti veel kasvab. Samuti asuvad Kotka Tervisemajja eelmisel aastal Eesti ettevõtlusauhindade Aasta uuendaja nominendiks olnud Sakala Hambaravi, üle Eesti piltdiganostikauuringuid teostav Mammograaf Radioloogiakliinik, Svea Rosenthal Perearstid, silmakabinet dr Jaan Reimand, BENU Apteek ning Gourmet Coffee.

Lisaks teistele eriarstide kabinettidele avatakse tervisemajas ka Kotka Erahaigla, kus saab olema päevakirurgiakeskus. Samuti on Kotka Tervisemajja plaaneeritud ruumid telemeditsiini- ja innovatsioonilaboriks, mis toetab meditsiini-innovatsiooni ja –teaduse arendamist ning kuhu on oodatud lisaks DermTest OÜ-le ka teised valdkonnaga seotud iduettevõtteid.

Kotka Tervisemaja asutaja Raul Niine sõnul on ehitusjärgus olevas Kotka Tervisemajas ruumi veel mõnele kliinikule, kelle teenus annaks lisandväärtust tervisemaja kontseptsioonile. Kotka Tervisemaja üldpind on ca 6000 ruutmeetrit.

Äripäev
30. March 2016, 16:14

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi