Gripivaktsiini sai otsa ka Solarise apteegist

Tallinnas ja Harjumaal enam gripivaktsiini apteekides ei ole.Tallinnas oli seda veel reedel Solarise keskuse apteegis, kuid õhtuks oli seegi koht pildilt kadunud.

Gripivaktsiin on retseptiravim. Ravimiinfo andmetel müüakse Vaxigripi veel apteegis Eidaperes Raplamaal ja Rakvere Põhjakeskuse apteegis. Mõlemad on Apotheka kaubamärgi all. Veel paar päeva tagasi oli raviminfo.ee kodulehel mitukümmend kohta, kust gripivaktsiini osta sai.

Portaali apteegiinfo.ee põhjal oli reede hommikul Vaxigripi veel kümnes apteegis üle Eesti, aga mitte Tallinnas või Harjumaal. Sinna on koondunud ravimid järgmistest apteegikettidest: BENU, Apteek1, Euroapteek, Ülikooli Apteek. Reede õhtuks oli neid kohti alles veel kaheksa.

Äripäev
29. January 2016, 10:33

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi