Üllatav ja ilus: ka haigla toetas vähiravifondi

Vähiravifond andis LTKH tänutäheks sertifikaadi.
Vähiravifond andis LTKH tänutäheks sertifikaadi.Foto:
Lääne-Tallinna Keskhaigla andis oma kodulehel teada, et jõulukinkide asemel tehti rahaline kanne vähiravifondile "Kingitud elu", mis toetab raskeid haigeid ravimite ostmisel, mida haigekassa ei tasu.

"Tänavused jõulud tulid Lääne-Tallinna Keskhaigla sõprade ja koostööpartnerite jaoks teistmoodi. Kui tavapäraselt on saadetud koostööpartneritele jõulupühade puhul meelespidamise märgiks väikeseid meeneid, siis tänavu otsustas Lääne-Tallinna Keskhaigla ühineda Eesti ettevõtete üleskutsega annetada jõulukinkideks kuluv summa heategevusse – täpsemalt, elude päästmiseks," kirjutatakse haigla kodulehel.

Kõigile oma sõpradele ja koostööpartneritele mõeldes tegi haigla annetuse vähiravifondi "Kingitud Elu", lootes tuua jõulurõõmu ka nendesse peredesse, kus seda murekoorma tõttu napib. "Loodame, et kingitust oskavad hinnata ka meie sõbrad teistest organisatsioonidest ega nukrutse saamata jäänud kommikarbi või meepurgi pärast," oli kodulehel kirjas.

Vähiravifond „Kingitud elu” kutsus peamiselt Eesti ettevõtjaid jõuluperioodi eel loobuma tarbetutest firmakinkidest ning tegema selle asemel annetuse vähihaigete heaks. Üleskutse on seni toonud fondi annetuse ligi poolesajalt ettevõttelt kogusummas üle 60 000 euro.

Abivajajate heaks on panustanud mitmed tuntud Eesti firmad nagu Utilitas, Eltel Networks, Eften Capital, Interstudio, Elisa Eesti, Ekspress Meedia, G4S Eesti, Husqvarna Eesti, Favor, Mootor Grupp, DHL Estonia, Age McCann ja paljud teised. Omapoolse annetuse on teinud ka mitme firma töökollektiivid, näiteks Swedbanki Liivalaia kontori töötajad, ning väga paljud eraisikud.

Äripäev
23. December 2015, 10:32

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi