Mähkmeis elab iseloom

Mis on ühist raamatul ja ühekordsel mähkmel? Kas neil saab üldse midagi ühist olla? Saab. Sarnasus on selles, et mõlemad võimaldavad kõrvale hiilida oma kogemuse kaudu õppimisest, ise kogemisest. Raamat räägib teiste inimeste üldistatud kogemustest, mähe kogub mitu pissi ühte pepu puhastamise kogemusse. Raamat annab võimaluse mugavalt seigelda ükskõik kui rasketel radadel, ühekordne mähe hoiab ära ebamugava märjaksolemise ja tüütu püksivahetuse.
Korduskasutusega mähkmed õpetavad titale ja emmele isikliku kogemuse kaudu rohkem maailmade ja suhete kohta kui ühekordsed mähkmed ja raamatud.
Vastsündinu kogemustemaailm on teistsugune kui meil. Selles on tallel veel väga vähe sündmusi, seoseid nende vahel tuleb alles luua ning iga uus kogemus on esimene omataoliste hulgas.

Äripäev
03. December 2015, 11:11

Terviseuudised.ee toetajad:

Vaata EST või RUS arhiivi